Borrning

GE Maskintjänst har lång erfarenhet av brunns- och energiborrning samt skräddarsydda borriggar för djupare och större hål.

Brunns- och energiborrning

GE Maskintjänst har lång erfarenhet av brunns- och energiborrning. Vi är ett certifierat borrföretag. Vi utför uppdrag runt om i norra Sverige och norra Finland. GE Maskintjänst har även specialutrustning för att exempelvis borrning genom vägbankar.

Varför geoenergi? – Jo, geoenergi är ett miljövänligt och ekonomiskt bra val. Allt fler privatpersoner och företag (även kommunala verksamheter) övergår till att använda geoenergi istället för olja och fjärrvärme. Besparingen på investeringen betalas tillbaka på några år. Låt oss göra en offert och berätta mer.

Kärn- och Diamantborrning

GE Maskintjänst borrigg är byggd i samråd med vår erfarna personal. Den breda erfarenheten från tidigare varierande borruppdrag har varit grunden för utvecklingen av borriggen.

Borriggen är byggd på ett bandburet grävmaskinschassi som tar hänsyn till miljön. Grävmaskinschassit medför att själva borrhuset kan rotera 360 grader runt sin egen axel.

GE Maskintjänst har endast en rigg vilket gör att vi inte tar de stora uppdragen utan finns tillgänglig för snabba påhugg där kravet på flexibilitet är stor.