Svets

Mekanisk verkstad

GE Maskintjänst AB har en bra utrustad verkstad för reparations- och servicearbeten samt för tillverkning av stålkonstruktioner och specialprodukter. Vi konstruerar, tillverkar och underhåller specialutrustning för gruvindustrin i Malmfälten samt så har vi även legotillverkning av olika produkter till gruvindustrin.

Vid tillverkning använder vi oss dagligen av skärmaskin, bock och fräs eller annan bearbetning för att få fram det som beställts av kund. Våra mekaniker utför även arbeten i fält där löpande service och underhåll samt reparation av utrustning efterfrågas. Vi har flerårig erfarenhet från reparation och servicearbeten inom gruvindustrin.

Serivice och underhåll på fält

Våra mekaniker utför även arbeten i fält där löpande service och underhåll likväl som reparation av utrustning. GE Maskintjänst har mångårig erfarenhet från reparations- och servicearbeten inom gruvindustrin och med arbete med entreprenadmaskiner.

I fält arbetar GE Maskintjänst ofta med reparation och underhåll samtidigt som vi kan erbjuda betonghåltagning och betongsågning. Vi kan också hjälpa till med hydraulikarbeten och tar då främst hjälp av vår egen bil- och hydraulverkstad.