Om oss

GE Maskintjänst AB grundades 1955 och har idag cirka 175 anställda i sina olika verksamheter. Verksamheterna som löpande vuxit består av maskinentreprenad, mekanisk entreprenad, borrning, hydraulik, rumsuthyrning och vindkraft. Den totala omsättningen 2020 uppgick till cirka 250 miljoner kronor.

Personalen är vår största tillgång och tillsammans har vi lång praktisk erfarenhet och kompetens som skall överträffa kundens förväntningar med säkerheten i fokus.

GE Maskintjänst AB verkar i alla olika miljöer, allt från känslig innerstadsmiljö till tung gruvindustri och rivning. Vi åtager oss allt från stora totalentreprenader till leverans av spetskompetens i små enskilda projekt.

Vi klimatkompenserar hela tiden vår verksamhet genom vindkraftsproducerad elkraft samt att vi utför geoenerigborrningar/bergvärmeinstallationer för både små och stora kunder. Geoenergins utveckling de senaste åren medför att kunder idag övergår, inte bara, från konvertering av oljesystem utan även utbyte av fjärrvärmeuppvärmning (blivit dyrt).

Välkommen att höra av dig vid frågor och eventuellt behov av hjälp.