Vill du jobba hos oss på GE Maskintjänst? Fyll i vårt formulär >> så kontaktar vi dej
Kompletta entreprenadlösningar som skräddarsys efter kundens önskemål.

Mekanisk verkstad.

Mekanisk entreprenad och verkstad

Mekanisk verkstadMekanisk verkstad
GE Maskintjänst har en av Malmfältens bäst utrustade verkstäder för reparations- och servicearbeten samt för tillverkning av stålkonstruktioner och specialprodukter.

Företaget konstruerar, tillverkar och underhåller specialutrustning för gruvindustrin i Malmfälten. Dessutom har vi legotillverkning av olika produkter till gruvindustrin.

Mycket av tillverkningen startar vid skärmaskinen där plåtar skärs och bearbetas till detaljer som därefter svetsas samman alternativt bockas, fräses eller annan bearbetning. En del av de skurna detaljerna går direkt till kund i form av beställt material eller till reparationer i fält.

MaskinmekanikerSerivice och underhåll på fält
Våra mekaniker utför även arbeten i fält där löpande service och underhåll likväl som reparation av utrustning. GE Maskintjänst har mångårig erfarenhet från reparations- och servicearbeten inom gruvindustrin och med arbete med entreprenadmaskiner.

I fält arbetar GE Maskintjänst ofta med reparation och underhåll samtidigt som vi kan erbjuda betonghåltagning och betongsågning.

Vi kan också hjälpa till med hydraulikarbeten och tar då främst hjälp av vår egen bil- och hydraulverkstad. Läs gärna mer om dem på sidan.

Back to Top